INTOL Pagina: koken
onder menu
Start
Culinair Nieuws

Culinair Nieuws

Er-op-uit Koken

Er-op-uit Koken

Apps

Apps

Eat in: recepten

Eat in: recepten

Eat out: restaurants

Eat out: restaurants

Kookboeken

Kookboeken

Culinaire Inspiratie

Culinaire Inspiratie

Kookshop

Kookshop

Kookboeken
Kookboeken

kookboek


De Zilveren Lepel Toscane



Italiaanser kan het bijna niet: Een Zilveren Lepel geheel in het teken van een van de mooiste streken van Italië: Toscane. Een culinaire reis door de populairste regio van Italie, waarvan het water je in de mond loopt.

Toscane is de geboortegrond van de Italiaanse keuken zoals we die heden ten dage kennen. De streek is over de hele wereld beroemd om zijn eenvoudige en heerlijke eten.

De Zilveren Lepel Toscane bevat zowel authentieke regionale recepten als lokale tradities, klassieke wijnen en speciaalzaakjes. Het boek bestrijkt het gebied van de bergen van Massa-Carrara in het noorden tot de bosrijke omgeving van Grosseto in het zuiden. Van ravioli uit Siena, konijn uit Aretina, tot boerencake met walnoot uit Livorno of Pistoiaanse kastanjetaart.

We hebben als voorproefje 3 recepten online gezet:



  - Ricottataart uit Garfagnana
  -
Zuccotto
  -
Grootmoeders taart

De overzichtelijke recepten zijn een selectie van de makers van de Italiaanse kookbijbel De Zilveren Lepel.

De Zilveren Lepel Toscane
Uitgeverij Unieboek-Spectrum
272 pagina's
ISBN 9789077330258
€35,00


Bestel dit boek
Kookboeken
Gordon's Great Escape Zuidoost-Azië
Gordon's Great Escape Zuidoost-Azië
Gordon verkent de geur- en kleurrijke keukens van Zuidoost-Aziƫ
Be Inspired Kookboek
Be Inspired Kookboek
Er is nu ook het be inspired kookboek
De Free Range Cook
De Free Range Cook
Nieuw Zeelands trots op culinair gebied, ten voeten uit!
De Zilveren Lepel Toscane
Met regionale recepten, lokale tradities, klassieke wijnen en speciaalzaakjes
Goe Gebakken 2
Goe Gebakken 2
De recepten in de boeken van Sofie Dumont zijn eenvoudig en haalbaar voor iederee
1080 Recepten
1080 Recepten
De bijbel voor authentiek Spaans koken, dat is 1080 Recepten!
Donna Hay seizoenskookboek
Donna Hay seizoenskookboek
als de winter opduikt is het tijd voor langzaam geroosterd vlees en stoofgerechten
Claudia kookt feestelijk
Claudia kookt feestelijk
Het hele jaar door feest aan tafel
Verrassend Veggie
Verrassend Veggie
Originele vegetarische recepten met invloeden uit heel de wereld.
Scandinavisch kookboek
Scandinavisch kookboek
Noord-Europa heeft op het gebied van eten en lifestyle heel wat te bieden en dat gaan we eindelijk ontdekken.
Fresh
Fresh
Kook en proef de smaak van de seizoenen.
Frisse voorjaarskookboeken
Frisse voorjaarskookboeken
De lente lonkt. Welkom verse groene groentes en salades!
Kookboek: Gebraad
Kookboek: Gebraad
Elke dag een stukje vlees (of vis, of gevogelte...)
Van kust tot kust
Van kust tot kust
Rick Stein reisde de wereld rond, op zoek naar pure gerechten.
De moestuin van Jamie Oliver
De moestuin van Jamie Oliver
Lees en proef zijn liefde voor de seizoenen in 'Thuis bij Jamie'.
Shopping: Kookboeken
Shopping: Kookboeken
Vijf kersverse kookboeken. Voor jezelf of om weg te geven.
Zoete bakboeken
Zoete bakboeken
Geselecteerd door de redactie: de lekkerste en mooiste bakboeken.
De Zilveren Lepel Pasta
De Zilveren Lepel Pasta
Het inspirerende kleine broertje van De Zilveren Lepel.
BBQ
BBQ
Het feest begint al bij de cover met stoere ribbels van een grill.

advertentie koken - next
IMGmorph replaced 246 softlinks out of 247 candidate softlinks (to 26 unique image files out of 0 total cached image files) in 0,051 seconds