-->

Food Body Mind

...

GEWICHT 110,9 KILO! BUIKOMVANG: 113 CENTIMETER!
Journalist Jan Heemskerk ging naar Wendy Walrabenstein...

Een gezonde leefstijl gaat over voeding, lichaam en geest: FOOD BODY MIND. Om je eigen plan te ontwikkelen is het nodig enige basiskennis te hebben. Deze drie onderwerpen worden in aparte delen behandeld waarbij het uitgangspunt steeds is: lang en gezond leven. Keer op keer is namelijk gebleken dat als je werkt aan lang en gezond leven, de rest vanzelf komt: een strak figuur, goede bloedwaardes en zelfs de balans en rust.

In het hoofdstuk FOOD vertelt de auteur over eten tegen veroudering en inflammatie; laaggradige ontstekingen in ons lichaam waar we welvaartsziektes van krijgen.

BODY gaat over beweging. Centraal daarbij staat dat je iedere dag voldoende beweegt en een sport kiest waarmee je niet alleen werkt aan uithoudingsvermogen en kracht, maar ook aan flexibiliteit en balans.

En tot slot MIND. Als je weet wat stress in ons lichaam aanricht, dan weet je hoe belangrijk het is om meer vanuit zelfacceptatie en authenticiteit te leven. Maar hoe zorg je voor balans? Wat is welbevinden en waar moet ik aan werken om dat meer te ervaren? Wat is mindfulness en hoe mediteer je eigenlijk?

Vormgeving: Teo van Gerwen

Sluit venster [X]Food Body Mind