-->

Saté & Bier

...

Bier is hip en samen met saté heerlijk. In de ene hand een stokje, in de andere hand een glas. Makkelijk te maken, voor elk wat wils. Spiesjes, brochetttes, saté en shaslicks. Eten op een stokje is wereldwijd een hit.

Bijna elk land blijkt z’n eigen saté te hebben. Dit boek staat vol met originele spiesgerechten. Uit Indonesië, waar de saté vandaan komt, maar ook uit Suriname, Zuid-Afrika, de Antillen, Italië, Spanje en Japan. Aangevuld met nog meer heerlijke recepten met vis-, groente- en fruitspiesjes voor de niet-vleesliefhebbers.

Tips van de biersommelier
Bij de meeste gerechten op een stokje geeft de biersommelier een of meerdere tips. Gepokt en gemazeld door zijn biervakanties samen met zijn biermaat in België, heeft hij zich ontwikkeld tot een van de internationaal gediplomeerde biersommeliers van Nederland. Hij kan als geen ander de smaken van de ingrediënten van de wereldse gerechten en de vele biertypen laten samensmelten tot perfecte combinaties. In dit boek geeft hij niet alleen tips, maar vertelt ook over wat hij onderweg tegenkwam op de vele biertochten die hij maakte.

Barbecue, saté & bierbuffet en proeverij De wereldse gerechten samen met de tips voor speciaalbier leveren plus-plus-smaakbelevingen op die niet alleen lekker en leuk zijn tijdens een zomerse barbecue, maar ook bij een saté & bierbuffet of een originele proeverijparty.

Vormgeving: Teo van Gerwen

recepten

recepten

Arrosticini & brown porter
Tonijn met sesam en wasabidip & Kölsch
Pinchitos morunos & Märzen
Gekaramelliseerde ananas met kaneel & oude geuze

Sluit venster [X]Saté & Bier