-->

showUP 3 & 4 april 2022

showUP staat bekend om de mooie mix van deelnemers. Bekende namen en startende labels zie je hier naast elkaar. Tal van nieuwe merken uit binnen- en buitenland zijn in Nederland alleen op showUP te zien. Een unieke kans dus om een bijzondere aanvulling voor je assortiment te vinden.

De vakbeurs richt zich met name op inkopers werkend in de home- gifts- en kidsbranche. En niet alleen om de nieuwste collecties in te kopen en trends te ontdekken, maar ook om inspiratie op te doen en te netwerken. Ook stylisten, pers en bloggers komen graag naar de beurs om zich te laten inspireren.

Ongedwongen kun je nieuwe producten voor je winkel spotten. De opzet van showUP is overzichtelijk en uitnodigend. Naast de bekende merken, kleine startende labels zijn er de trend-update presentaties van buro jantrendman.

ListenUP is het boeiende lezingenprogramma. Experts en trendwatchers praten je bij over actuele onderwerpen en ontwikkelingen. Nieuwe namen in het programma van deze editie zijn Jan Agelink en Marieke Eyskoot.
Er is weer plek voor nieuwkomers onder de noemer UPcoming. En je doet gegarandeerd weer ideeën en inspiratie op in The Store en de Trendzone.

De eerstvolgende editie vindt plaats op 3 en 4  april 2022, Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen. Voor het deelnemersoverzicht en actuele informatie showUP.nl

Sluit venster [X]showUP 3 & 4 april 2022

Home Recepten Disclaimer © 2016 in2lifestyle.nl