-->

De Reis van de Verandering

...

Ben Tomesen, fervent reiziger, consultant en ondernemer, is gefascineerd door mensen die nieuwsgierig zijn en het avontuur opzoeken. Ze bewandelen ongebaande paden en zijn niet bang om af te zien. Mede dankzij hun reizen zijn ze geworden wie ze zijn. Dat geldt in ieder geval voor Ben zelf. Hij heeft de halve wereld bereisd en een aantal reiservaringen heeft hem voorgoed veranderd. Daarover vertelt hij in dit boek.

Ook vond hij vier rasechte avonturiers bereid om het achterste van hun tong te laten zien in boeiende interviews. Zo zegt bergbeklimmer Wilco van Rooijen, die een aantal van de hoogste pieken in de wereld bedwong: 'Als je niet bereid bent te sterven voor de ander, moet je niet de bergen in gaan.' En wereldberoemd fotograaf Jimmy Nelson onthult hoe hij bijna uitgestorven stammen zover kreeg voor hem te poseren.

Tien topmensen uit bedrijven en organisaties vertellen met grote openhartigheid over hun persoonlijke ervaringen tijdens de 'reis van de verandering' die zij in hun werk hebben gemaakt en de manier waarop hun leiderschap gestalte kreeg. Onder hen Philip de Ridder, ex-directeur Heineken Nederland, ondernemer Oscar Bieleveld en politicus Ed Nijpels.

De Reis van de Verandering, vanaf 23 november 2017 verkrijgbaar, sleept je mee naar hoge toppen en diepe dalen, emotionele confrontaties, gevaarlijke en grappige voorvallen. Naar avonturen, soms met bloed, zweet en tranen beleefd – die laatste ook vaak van geluk of ontroering. 

Vormgeving: Teo van Gerwen
Uitgever: Ben Tomesen, Dereisvandeverandering.nl

Sluit venster [X]De Reis van de Verandering