-->

Meer fietsplezier met de GPS Wijzer

Steeds meer mensen stappen op de fiets met een gps. Het klinkt eenvoudig, maar een fiets-gps heeft zoveel mogelijkheden dat sommigen de weg in het apparaat kwijt raken. Dit praktische boek voor de sportieve én de recreatieve fietser neemt de gebruiker van de Garmin Edge stap voor stap mee om de gps te leren kennen, routes voor te bereiden en de gegevens van tochten terug te zien.

Deze GPS Wijzer, nu ook verkrijgbaar in handige ringband uitvoering, behandelt de Garmin fiets-gps’en en vele computertoepassingen (onder andere BaseCamp, Garmin Connect en Strava) die samenhangen met gps-gebruik. De precieze instructies en uitleg zijn voorzien van verduidelijkende illustraties en praktische oefeningen. Het leren beheersen van praktisch  alle mogelijkheden, inclusief het gebruik van kaarten op de gps, het downloaden van routes en het gebruiken daarvan leidt tot veel meer fietsplezier door de gps.

Deze zesde, volledig herziene editie van GPS Wijzer voor de recreatieve en sportieve fietser is geschikt voor alle soorten fietsers: mountainbikers, racefietsers, recreatieve en vakantiefietsers.

Joost Verbeek schreef samen met Foeke Jan Reitsma ook de zeer succesvolle GPS Wijzer voor outdoorgebruikers, waarvan al meer dan 40.000 exemplaren hun weg naar gps’ers hebben gevonden.

Voor meer informatie en bestelwijze kijk op gps-wijzer.nl

Sluit venster [X]Meer fietsplezier met de GPS Wijzer