-->

SIMPEL, Yotam Ottolenghi

...

140 nieuwe gerechten van ’s werelds meest geliefde chef en kookboeken-auteur, vol met de zo geroemde Ottolenghi-smaken en verrassingen, maar nu eenvoudig, en door iedereen te bereiden.
‘Makkelijker (en lekkerder!) wordt het niet.ΚΌ – Yvette van Boven

S I M P E L is Ottolenghi’s antwoord op het verzoek van zijn lezers om zijn gerechten toegankelijker te maken, zonder het unieke karakter en zijn bijzondere smaakcombinaties te verliezen. De meeste gerechten in zijn nieuwste bestseller bevatten maximaal 10 ingrediënten en staan binnen een half uur op tafel.

Snel
Ingredienten, niet meer dan 10
Maak van te voren
Provisiekast
Eenvoudiger dan je denkt
Lui

S I M P E L  bevat gerechten die een lust voor het oog zijn en verleidelijk smaken. Bij alle gerechten staan een of meer van bovenstaande zes icoontjes en zie je in een oogopslag welke kenmerken betrekking hebben op het betreffende recept.

Eenvoud? Het lijkt onwaarschijnlijk bij een kookboek van Yotam Ottolenghi, maar SIMPEL staat vol met eenvoudig te bereiden gerechten, zonder af te doen aan de typische Ottolenghi-smaak of verrassing. Van avocadoboter op toast met tomatensalsa, heerlijke saffraan-mosterdscones met cheddar en piccalilly tot burrata met gegrilde druiven en basilicum of een bevroren munt-en-pistache-chocoladecake.

Yotam Ottolenghi wist met bestsellers als Plenty en Jeruzalem thuiskoks wereldwijd tot het gebruik van granaatappelpitten, sumak en za’atar te verleiden. Vorig jaar verscheen van zijn hand het succesvolle Sweet met tal van heerlijk zoete recepten.

Voor meer informatie Fontaine Uitgevers

recepten

recepten

Toast met avocadoboter en tomatensalsa
Gestoomde courgettes
Pasta alla Norma

Sluit venster [X]SIMPEL, Yotam Ottolenghi

Home Recepten Disclaimer © 2016 in2lifestyle.nl