-->

Koken met de Ecostoof

'Langzaam Lekker', koken met de Ecostoof. Een bijzonder kookboek over stoven zonder energie. In het kookboek staan recepten voor het bereiden van groente, granen, bonen, vlees, vis, vruchten en zelfs yoghurt in de Ecostoof. Meer dan de helft van de recepten is vegetarisch. De helft van de vegetarische recepten is bovendien veganistisch.

De Ecostoof is de oude hooikist in een nieuw jasje. Deze energiebesparende kooktechniek is vandaag de dag actueler dan ooit en super simpel. Doe de ingrediënten in een pan, breng aan de kook en zet de pan met eten in de isolerende Ecostoof. Het eten blijft heet en stooft vanzelf gaar, met behoud van alle smaken, zonder energie en zonder aanbranden. Het is vergelijkbaar met slow cooking zonder stroom. De Ecostoof is verkrijgbaar in de kleuren: okergeel, mosgroen, siennarood en naturel.

Koken met de Ecostoof is eenvoudig, je moet net even de kook- en stooftijden weten. Daarom komen Iris van de Graaf en Caro Niestijl met 'Langzaam Lekker'. Een kookboek met 77 recepten, waarmee zij hun passie delen met genieters van lekker én duurzaam eten. Een boek dat je als lezer verleidt om te gaan Ecostoven.

‘Langzaam Lekker’ is ingedeeld naar vijf basis ingrediënten - groente, granen, bonen, vlees en vis - met als toetje een hoofdstuk over zoete stoofgerechten. Caro en Iris ontwikkelden de receptuur om traditionele gerechten zoals stoofvlees, curries en ratatouille makkelijk te bereiden in de Ecostoof.
Ook zijn er overheerlijke nieuwe Ecostoof recepten in het boek terug te vinden van o.a. Chefkok Koen van Brunschot (van restaurant de Plantage in Amsterdam) en Marie-Louise Schipper (van de Volkskeuken).

Het kookboek is verkrijgbaar via Ecostoof.nl
Kijk hier alvast voor een preview

Sluit venster [X]Koken met de Ecostoof

Home Recepten Disclaimer © 2016 in2lifestyle.nl