-->

Samen in balans

Waarom lukt het de een wel en de ander niet om zijn hond op te voeden en zelfs onder de moeilijkste omstandigheden los achter hem aan te laten lopen? Of in de mand te laten liggen als er bezoek komt?

We herkennen bij onze honden de duidelijke signalen van angst, agressie, plezier of onderwerping. De meer subtiele tekenen die honden onderling uitwisselen lijken ons te ontgaan. Dus geven wij onze eigen interpretatie aan wat een hond probeert te zeggen. Daarom zien we steeds meer honden met gedragsproblemen, omdat de baas niet weet wat de hond daadwerkelijk vertelt. Vaak komt dit doordat gedacht wordt dat honden dezelfde psychologie als mensen hebben en dit is nou juist waar velen de fout in gaan. Honden zijn geen mensen!

In dit boek leert Anniek Winters je anders over je hond te denken en ook anders met hem om te gaan.
Ze laat zien hoe je dingen kunt veranderen en door kleine aanpassingen kan je het gedrag van je hond veranderen. En ze leert je ook beter naar jezelf te kijken. Want Anniek kan je alle technieken leren maar als je zelf niet verandert heeft het geen zin. Alles wat je in dit boek leert zal effect hebben op de band die je met je hond hebt, maar ook op andere aspecten van je leven.

Vormgeving en boekproductie: Teo van Gerwen

Kijk voor meer informatie en bestelwijze op Anniekwinters.nl

Sluit venster [X]Samen in balans

Home Recepten Disclaimer © 2016 in2lifestyle.nl