-->

De kracht van kleur

Dat krijtverf een rustiek effect geeft aan houten meubels is bekend, maar dat de verf ook voor hippe strakke muren kan zorgen weet misschien nog niet iedereen. Interieurstyliste Christel van Bragt geeft in Krijtverf & kalkwas, praktische informatie en inspiratie over het werken met 100% ecologische krijtverf, kalkwas en Colourwax.

Geef je meubels een tweede leven, van romantisch brocante en zoete pastels tot stoer landelijk en stijlvol zwart. Dat ene dressoir uit de kringloopwinkel of die linnenkast van oma: stuk voor stuk meubels met een verhaal die een tweede leven verdienen. Maar ook dierbare meubels en accessoires in je huidige interieur zijn na een opfrisbeurt weer helemaal van nu.

Christel's Krijtverf & kalkwas is een inspirerend boek met 144 pagina's ideeën om thuis uit te voeren, praktische informatie, stap-voor-stap-werkbeschrijvingen, heldere fotografie en heel veel nieuwe tips voor nog meer meer woonplezier.

Je kunt het boek hier bestellen voor de speciale prijs van € 10,-

Meer informatie en filmpjes over 'Verven met Amazona krijtverf' en een 'Patineren met Amazona wax' vind je op Amazona.nl

Kijk ook nog even hier voor de miniworkshop Meubel patineren met Amazona wax

Sluit venster [X]De kracht van kleur

Home Recepten Disclaimer © 2016 in2lifestyle.nl