-->

Bespaar energie, kook met de Ecostoof

Een klimaatvriendelijke én verantwoorde manier creëren om je eten te bereiden, dat was de missie van Caro Niestijl en Iris van de Graaf. Na twee jaar ontwerpen en uitproberen is de Ecostoof het resultaat. De werking van de Ecostoof is vergelijkbaar met slow cooking, alleen zonder stroom. Hetzelfde principe als een oude hooikist, alleen in een modern jasje!

Zo werkt het
Breng het gerecht aan de kook in een normale pan. Stop de pan vervolgens in de Ecostoof. Deze werkt als een dikke jas voor je pan. In de isolerende stoof blijft het eten zo heet dat het vanzelf gaart en alle smaken behoudt, zonder energie en zonder aanbranden! 
De Ecostoof is geschikt voor het bereiden van vlees, vis, groente, aardappelen, vruchten, rijst, couscous, peulvruchten, soep en zelfs yoghurt. Met Ecostoof bereid je niet alleen stoofpotjes, maar ook salades, desserts, curries en soepen. 

"Mijn oma maakte altijd dikke Rijstepap en zette die de hele middag onder haar deken", aldus cabaretier Richard Groenendijk.

De Ecostoof is compact en ideaal om mee te nemen tijdens een dagje weg. Neem hem mee op de fiets, naar de camping, op de boot of tijdens een picknick. Want terwijl jij reist, gaart je eten en kun je ter plekke genieten van een feestmaal.

Dit recept komt uit het kookboek ‘Langzaam Lekker, koken met de Ecostoof’ van Iris van de Graaf en Caro Niestijl.
De Ecostoof is in diverse kleuren verkrijgbaar via Ecostoof.nl

Sluit venster [X]Bespaar energie, kook met de Ecostoof

Home Recepten Disclaimer © 2016 in2lifestyle.nl