-->

Velvet eco krijtverfkleuren

Amazona heeft een kleurenpalet toegevoegd aan haar 100% ecologische krijtverflijn. De Velvet collectie is geïnspireerd op de liefde die Christel van Bragt (eigenaar van Amazona) voor Parijs voelt. De nieuwe kleuren doen haar denken aan de prachtige ‘effortless chique’ interieurs met rijke stoffen.

Velvet Pink en Velvet Green zijn slechts twee van de zes nieuwe kleuren die zo op elkaar zijn afgestemd dat je ze eindeloos met elkaar kunt combineren. Door de natuurlijke kleurpigmenten ontstaan levendige diepe kleuren op de muur. Het zorgt voor een rustig en subtiel effect ook al werk je met zwaardere kleuren. De verf geeft een perfecte dekking is en gemakkelijk toe te passen. Ook je meubels kun je een tweede leven geven en opknappen met de verf.

Amazona Krijtverf is 100% ecologisch en wordt op ambachtelijke wijze vervaardigd uit uitsluitend hoogwaardige, minerale bestanddelen en natuurlijke pigmenten. Het bevat geen weekmakers, geen oplosmiddelen of andere ongezonde stoffen. Dit maakt de krijtverf uniek in Nederland.

De Velvet collectie is verkrijgbaar in de kleuren: Velvet Pink, Velvet Peach, Velvet Green, Velvet Purple, Velvet Mud en Velvet Clay. 

Meer informatie kijk op Amazona.nl

Sluit venster [X]Velvet eco krijtverfkleuren

Home Recepten Disclaimer © 2016 in2lifestyle.nl