-->

Week Light

...

Hoe zorg je ervoor dat je gedurende je drukke week goed eet? Donna Hay's nieuwste boek Week Light is het antwoord. Snelle en eenvoudige doordeweekse maaltijden, met groente in de hoofdrol. Donna laat zien dat eten gaat over voeden, bijtanken en energie opdoen, op een manier die barstensvol heerlijke smaken zit.

In meer dan 150 recepten zonder fratsen toont Donna Hay  hoe 'eenvoudig' ook heel lekker en smaakvol kan zijn. Als klein meisje hielp zij al in de moestuin van haar grootouders, waar zij de liefde voor verse groenten meekreeg. Tegenwoordig is groente vaak de basis van haar doordeweekse gerechten, maar dan nét even wat knapperiger, smakelijker en spannender.
In Week Light geeft Donna je inspiratie om eenvoudig en snel de doordeweekse drukte het hoofd te bieden en er vol energie weer tegenaan te kunnen.

Vormgeving NL editie: Teo van Gerwen
Fotografie: © Con Poulos 2019

Van Donna Hay zijn bij Unieboek | Het Spectrum ook verschenen: no time to cook; Donna Hay Seizoenskookboek; fast, fresh, simple; simple dinners; Fresh en Light; Donna Hay de basic; nieuwe klassiekers; the new easy; life in balance, basics to brilliance, basic to brilliance kids en Kerst, het kookboek www.donnahay.com

recepten

recepten

wortelsoep met kurkuma
broccolipizza margherita
de beste vegaburgers