-->

Recepten en reisverhalen

Wij van in2lifestyle.nl zijn enthousiast over de internationale en meertalige culinaire community van Lise Timmer: Lise’s Favorite Recipes en willen de lancering graag met je delen. Zowel Lise, culinair consultant en impresario van honderden (Michelinsterren) chefs wereldwijd, als diverse andere ambassadeurs delen op deze inspirerende site hun favoriete recepten, producten en culinaire avonturen.

Lise’s Favorite Recipes is een no-nonsense culinaire community waar iedereen, wereldwijd, zich gratis voor kan aanmelden. De voertaal is Engels, maar iedere member mag in zijn of haar eigen moedertaal content posten en delen zodat ze een achterban van volgers kunnen opbouwen. Zowel extern als binnen de community. Zo ontstaat een community waar je terecht kunt voor de lekkerste recepten, maar ook voor culinaire reisverhalen, de laatste kookboeken, fotoreportages en inspiratie op gebied van tafelaankleding en servies.

Ook kun je vragen stellen aan topchefs zoals Edwin Vinke (Kromme Watergang**), Alain Caron (Masterchef) en de Libanese topkok Joe Barza, die allen ambassadeur zijn van Lise’s Favorite Recipes.
Ben je geïnteresseerd in één onderwerp? Dan is er de mogelijkheid om een Featured Member te volgen. Op die manier weet je bij wie je moet zijn voor bijvoorbeeld ovengerechten, wijn, kookboeken of de leukste culinaire reportages.

En dan zijn er ook nog plannen om een Internationale database op te zetten met waar lokale leveranciers te vinden zijn, zoals veeboeren, kaasmakerijen en groentetuinen.
Nieuwsgierig geworden, neem snel een kijkje op Lise’s Favorite Recipes

Over Lise Timmer
Lise groeide op in Nederland en heeft lang in Frankrijk gewoond en gewerkt. Ze volgde haar passie voor gastronomie en maakte van de Franse culinaire wereld haar tweede thuis. Na Frankrijk volgde de rest van de wereld. Inmiddels is ze de schakel tussen duizenden chefs en bedrijven die een chef nodig hebben. Bijvoorbeeld voor een private dinner, lancering of evenement. Lise heeft door de jaren heen vriendschappen gesloten met honderden chefs over de hele wereld. Ze organiseert culinaire evenementen, is culinair auteur en journalist, receptenmaker, moeder en kok.

Sluit venster [X]Recepten en reisverhalen