-->

De Thee Winkel

Fervent theedrinker Anita Bonnema besloot van haar hobby haar werk te maken en is de trotse eigenaar van De Thee Winkel. Met liefde en plezier geeft ze adviezen over thee en laat ze je kennismaken met de meest verrassende smaken. Je kunt kiezen uit meer dan 85 verschillende theesoorten, heerlijke biologische melanges van het eigen merk of genieten van de verschillende soorten ijsthee. Samen met de theeaccessoires en cadeaus worden theemomentjes voortaan een echte verwennerij!

Maak van je theemoment een genietmoment.
Groene thee, kruidenthee, oolong, rooibos, witte en zwarte thee: De Thee Winkel verkoopt meer dan 85 verschillende soorten losse thee onder hun eigen merk. Van smaakvolle melanges tot bijzondere en robuuste theecombinaties. Je bent hier ook aan het juiste adres voor leuke theeaccessoires - zoals theepotten, glazen en mokken - en lifestylecadeaus.

Weet wat je drinkt
De losse thee wordt per 50, 100 of 200 gram verkocht en wie twijfelt kan met de proefsmaakjes van 10 gram heerlijke nieuwe smaken ontdekken. De Thee Winkel vindt het niet alleen belangrijk dat theeliefhebbers genieten van de thee, maar ook dat ze weten wat ze drinken. Daarom vind je op de verpakking een duidelijke omschrijving van de smaken, ingrediënten en toevoegingen.

Zomerse dorstlessers
De biologische ijsthee van Alveus is zo'n verfrissende dorstlesser verkrijgbaar in de zomerse smaken grapefruit-cranberry, aardbei-citroen, appel-gember of mango-papaya. Kun je niet kiezen? Ga dan voor het ijsthee voordeelpakket, zodat je alle smaken kunt uitproberen.

Bestellingen worden met zorg ingepakt; een heerlijk cadeautje voor jezelf of iemand die gek is op thee. Bekijk het complete assortiment op detheewinkel.com

Sluit venster [X]De Thee Winkel