-->

Restyle je 'home office'

Het is tijd om de snel gecreëerde thuiswerkplek klaar te maken voor de lange termijn. Een prettige werkomgeving zorgt voor inspiratie, creativiteit, productiviteit en bovenal een goed gevoel! De 100% ecologische krijtverf van Amazona draagt daar zeker aan bij doordat deze natuurlijk is en veilig voor de woonomgeving. De verf is geschikt voor muren, hout en vele andere toepassingen. Laat je creativiteit de vrije loop.

We geven een viertal tips waar je meteen mee aan de slag kan voor de restyling van je 'home office'.

1. Wil je een klassieke stijl? Kies voor het ‘Classical Home Office’ kleurenpalet met Amazona Off White, Café Glace, Misty Taupe en Leigrijs. Deze combinatie van tinten zorgt voor een rijke uitstraling passend bij een klassiek bureau of kast. Stijl het af met een (tweedehands) kroonluchter en gouden accessoires.

2. Ben je een liefhebber van frisse kleuren, ga dan voor ‘Sporty Home Office’. Amazona Blanc-de-blanc, Duiker-grijs, Jeans en Mandarine. Frisse vibes zorgen voor productiviteit! Plant op je bureau, ramen open en werken maar…

3. Creëer een 'Industrial Home Office' sfeer met Amazona Duifgrijs, Olijfgrijs en Duiker-zwart. De signaalkleur Citron zorgt voor energie en vrolijkheid. Met beton-look accessoires, een stoere poster maak je je thuiskantoor compleet.

4. Voor een warme uitstraling kies je de kleuren uit het palet ‘Cosy Home Office’ uit de nieuwe Velvet collectie: Velvet Clay, Velvet Peach, Velvet Pink en Velvet Green. Je volgende video call ziet er zo nog een stuk beter uit!

Weetje!
Als je vaak video calls hebt, kies dan voor lichte of warme kleuren. Te koele kleuren kunnen je 'home office' somber over laten komen.

Meer informatie, inspiratie of gelijk Amazona krijtverf bestellen? Kijk op Amazona.nl of op het Instagram-, Facebook- en YouTube-account van Amazona.

Sluit venster [X]Restyle je 'home office'

Home Recepten Disclaimer © 2016 in2lifestyle.nl