-->

De Zilveren Lepel – Classic

...

De Zilveren Lepel - Classic biedt een verzameling van de beste recepten uit het wereldberoemde Italiaanse kookboek De Zilveren Lepel.  Het nieuwe, luxe kookboek heeft een eigentijdse vormgeving en bevat bij élk gerecht een mooie foto. Een echte musthave!

Sinds 1950 is De Zilveren Lepel, met traditionele gerechten uit de Italiaanse thuiskeuken, hét kookboek dat van generatie op generatie wordt doorgegeven. In deze nieuwste uitgave De Zilveren Lepel - Classic  zijn 170 van de allerbeste recepten uit diverse Italiaanse regio's verzameld. Met recepten voor elke smaak en voor iedere gelegenheid is De Zilveren Lepel - Classic het ultieme kookboek om te kunnen genieten van de meest authentieke en overheerlijke Italiaanse gerechten.

Een must-have voor de liefhebber van de beroemde Italiaanse keuken, voor zowel de beginnende als de gevorderde (thuis)kok).

De Zilveren Lepel is al meer dan zestig jaar het best verkochte kookboek in Italië en geliefd bij bekende chef-koks. Alle recepten zijn traditioneel, geworteld in de Italiaanse cultuur, verzameld vanuit heel Italië en met specialiteiten uit elke regio.

Voor meer informatie Unieboek Spectrum

recepten

recepten

Lasagne bolognese
Zeebaars in een pakketje
Peperonata

Sluit venster [X]De Zilveren Lepel – Classic

Home Recepten Disclaimer © 2016 in2lifestyle.nl