-->

Groen Geluk

...

'Ik hoop dat Groen Geluk mensen aanspoort bewuster te worden van hun footprint, en dat het laat zien hoe ze hun dagelijks leven vrij makkelijk kunnen aanpassen. Ik wil mensen inspireren om groener te denken en te handelen want iedereen kan op zijn of haar manier het verschil maken.'
- Lodewijk Hoekstra

In Groen Geluk geeft tv-tuinman Lodewijk Hoekstra tips en trucs, handige adressen en stappenplannen voor een duurzamer en bewuster leven. Hij wil mensen inspireren om zelf actie te nemen bij het verduurzamen en vergroenen van de eigen leefomgeving. Water, energie, voedsel, groen in en buiten het huis. Alles komt aan bod.

Lodewijk is naast zijn tv-werk fanatiek voorvechter van een duurzame wereld. Hij is van kleins af aan al geïnteresseerd in alles wat groeit en bloeit. Daarom gaat het hem aan het hart dat ons gedrag en consumptie vaak niet in balans zijn met onze leefomgeving. Hij schreef dit boek samen met zijn zus, Li Hoekstra. Ook Li zet zich in voor duurzame initiatieven en een wereld waarbij natuur en mens meer in balans zijn.

In 2010 startte Lodewijk samen met Nico Wissing NL Greenlabel, dat staat voor een meetbaar duurzame leefomgeving. Hun methodiek wordt veel gebruikt door ontwikkelaars, gemeenten, fabrikanten en leveranciers en neemt de footprint als uitgangspunt in het creëren van een duurzame en natuurinclusieve leef-en werkomgeving.
Groen Geluk laat aan de hand van Lodewijks eigen ervaring, praktische adviezen en inspirerende initiatieven zien hoe datzelfde bereikt kan worden in je eigen leefomgeving, binnen en buiten.

Voor meer informatie: The House Of Books

Sluit venster [X]Groen Geluk

Home Recepten Disclaimer © 2016 in2lifestyle.nl