-->

7x anders Jamie Oliver

...

Inspiratie nodig? Jamie schiet je te hulp. In 7x anders brengt Jamie Oliver als geen ander gebruiksgemak en heerlijk eten samen. Zo geeft hij in zijn nieuwste kookboek ideeën voor gerechten met ingrediënten die je al kent en lekker vindt. Hij biedt oplossingen om obstakels te overwinnen, probeert het simpel te houden en geeft inspiratie voor je dagelijkse maaltijden.

Ik heb geen inspiratie, ik kook steeds hetzelfde...
In 7x anders vind je meer dan 120 overheerlijke recepten, simpele gerechten voor iedere dag van de week.  Van klassiek tot troostrijk, licht, stevig of gewoon waanzinnig lekker, er zit voor iedereen wat bij. Spannende variaties met 18 favoriete alledaagse ingrediënten, van broccoli en paprika tot kipfilet en gehakt.

'Of je nou een volslagen beginner of een stoere keukenninja bent, deze recepten werken altijd – ze zijn stuk voor stuk kort, eenvoudig, en met een maximum van 8 ingrediënten, niet zo arbeidsintensief'.

Jamie werkt met korte ingrediëntenlijstjes, aangevuld met foto’s van Levon Biss, portiegroottes variërend van maaltijden voor één tot zes, heldere tijdsaanduidingen, een heleboel handige trucs en tips, en uiteraard, heerlijke recepten die altijd lukken. 

Voor meer informatie: Kosmosuitgevers

recepten

recepten

Supersimpele Broccoli-quiche
Zalige Auberginesalade
Crispy Zalmtaco's

Sluit venster [X]7x anders Jamie Oliver

Home Recepten Disclaimer © 2016 in2lifestyle.nl