-->

showUp 27 en 28 september 2020

showUP verhuist voor de najaarseditie op 27 en 28 september naar de vernieuwde Brabanthallen in Den Bosch. Op deze alles-is-anders editie word je verrast met leuke nieuwe labels uit binnen- en buitenland. Vooruitlopend op de inspirerende beursdagen geeft buro Jantrendman op 11 september om 11.00 uur een exclusief webinar: 'Room with a View'. 

Het belooft weer een mooi najaar te worden!
showUP staat bekend om de mooie mix van deelnemers. Bekende namen en startende labels zie je hier naast elkaar. Ongedwongen kun je nieuwe producten voor je winkel spotten. De opzet van showUP is overzichtelijk en uitnodigend. Een unieke kans dus om een bijzondere aanvulling voor je assortiment te vinden.

De vakbeurs richt zich met name op inkopers werkend in de home- gifts- en kidsbranche. En niet alleen om de nieuwste collecties in te kopen en trends te ontdekken, maar ook om inspiratie op te doen en te netwerken. Ook stylisten, pers en bloggers komen graag naar de beurs om zich te laten inspireren.

Trendforecast showUP 2020, 11 september om 11.00 uur!
Onze wereld is ingrijpend en razendsnel veranderd. Ons huis en directe leefomgeving is de centrale plek geworden waar je werkt, eet, ontspant, speelt, klust...
In een exclusief webinar ‘Room with a View’ neemt Jan Agelink je mee naar dit nieuwe ‘elastische huis’ en laat zien hoe deze plek vol zit met nieuwe avonturen.
In de webinar is ook aandacht voor de Trendzone, de plek op de beursvloer waar je een presentatie van de trends ziet.

Je kunt het webinar live volgen én achteraf bekijken als je de registratie voor je showUP ticket voltooid hebt. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws kijk dan op showUP.nl

Sluit venster [X]showUp 27 en 28 september 2020

Home Recepten Disclaimer © 2016 in2lifestyle.nl