-->

Het Leefstijlboek, Tamara de Weijer

...

Wist je dat mensen die weten waar ze 's morgens voor opstaan langer en gelukkiger leven? Dat je sneller afvalt of vaker gaat sporten als je een hecht netwerk van vrienden en familie hebt? Niet alleen goede voeding, maar ook beweging, slaap, ontspanning, zingeving en verbinding zijn rechtstreeks van invloed op je gezondheid.  

Het Leefstijlboek van huisarts Tamara de Weijer is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en praktijkervaring. Door middel van het door Tamara ontwikkelde Leefstijlkompas vertelt ze op een toegankelijke manier over de thema’s bewegen, ontspanning, slaap en voeding.

Daarnaast bevat het boek praktische tips, 30 heerlijke recepten en bijzondere ervaringsverhalen van mensen die hun leefstijl succesvol hebben aangepast. Ook is er aandacht voor de mentale kant, met thema’s als sociale verbinding, gedragsverandering en zingeving.
Kortom: alles om je snel fitter te voelen, een sterkere weerstand op te bouwen en vooral lekkerder in je vel te zitten.

Wil je fitter zijn? Slanker? Beter slapen? Meer tijd doorbrengen met vrienden en familie? Of het liefst allemaal?
Kies je doel en gebruik het Leefstijlkompas om richting te kiezen. Niet alles hoeft in één keer: je kunt steeds opnieuw de focus verleggen, zodat je het ook daadwerkelijk volhoudt.

Mijn missie is om Nederland gezonder te maken
- Tamara de Weijer

Het Leefstijlboek is de opvolger van haar bestsellers Eet Beter in 28 dagen en Eet Beter voor je maag en darmen.

Bekijk hier het inkijkexemplaar en ga voor meer informatie naar: Kosmosuitgevers.nl

Tamara de Weijer is onafhankelijk huisarts en oprichter en bestuurslid van Vereniging Arts en Leefstijl, dé vereniging voor leefstijlgeneeskunde. Ze is bekend van de FoodFirst Leefstijlcoach app, radio en tv, waar ze als arts medische onderwerpen bespreekt en laat zien hoe je met voeding en leefstijl gezondheid kan bevorderen.

Sluit venster [X]Het Leefstijlboek, Tamara de Weijer

Home Recepten Disclaimer © 2016 in2lifestyle.nl