-->

GREEN

...

Elly Pear beschrijft in GREEN hoe je simpel kunt variëren met vega en vegan gerechten naar eigen smaak. En hoe je op écht eenvoudige wijze je maaltijden kunt transformeren naar lekkere, tijdbesparende vegetarische en vegan gerechten voor doordeweeks, en naar inventieve, iets uitgebreidere weekendmaaltijden. Elly's stijl is helder, fris, toegankelijk, inventief én zonder vlees. Geïnspireerd door wereldkeukens, maar met haar blik gericht op lokaal verkrijgbare ingrediënten.

Lekker en slim variëren zonder vlees.
In GREEN vind je meer dan 100 eenvoudige recepten voor iedereen die meer plantaardig wil eten. Ze zijn ontwikkeld voor werkdagen én voor weekenden, dus er is genoeg keuze voor elke dag en voor iedere gelegenheid. De doordeweekse recepten gaan uit van snelheid en gemak; de weekendrecepten zijn gemaakt voor als je iets meer tijd hebt, als je eens wilt uitpakken of zin hebt in wat bijzonders.

Of je nu vegetariër of veganist bent, of gewoon een beetje minder vlees wilt eten: GREEN geeft gemakkelijke, flexibele opties die smaken naar meer!

'Als je vegetariër of veganist bent, leer ik je in dit boek veel dingen die je misschien nog niet wist – andere ingrediënten, verschillende manieren om ernaar te kijken en een nieuwe benadering van het koken. Als je wel vlees eet, is het mijn doel om je te bewijzen dat een maaltijd zonder vlees voedzaam, verrassend en overheerlijk kan zijn!' - Elly Pear

Voor meer informatie Unieboek Spectrum

Home Recepten Disclaimer © 2016 in2lifestyle.nl