-->

Lekker thuis

...

Alison Roman tilt met Lekker thuis, thuis koken naar een hoger niveau. Ze geeft advies waardoor je gaandeweg beter gaat koken en je komt een heel eind met de vertrouwde producten die je toch al in huis hebt. De 125 recepten in Lekker thuis zijn bedoeld als inspiratie om te gaan experimenteren, te improviseren en er je eigen draai aan te geven.

125 recepten voor moeiteloze maar indrukwekkende gerechten
Alison Roman weet hoe het is om voor jezelf of voor een groep vrienden te koken. Daar wil je niet de hele dag voor in de keuken staan en al helemaal niet langs zes verschillende winkels moeten. De gerechten van Roman zijn simpel maar heerlijk en veelal gemaakt met ingrediënten die je toch al in huis hebt. Citroenen, blikjes anjovis, sjalotten, verse kruiden...

 “Ik beloof je dat ik je nooit zal vragen om iets in twee koekenpannen te maken als het ook in één kan. Ik zal je nooit vragen een ingrediënt te kopen waarvan je nog nooit hebt gehoord, tenzij ik je twintig andere dingen kan vertellen die je ermee kunt doen. Ik beloof je dat ik nooit van je zal eisen dat je alle blaadjes van de peterseliestengel haalt, want dat duurt eindeloos en ik denk dat je de kleine stengels ook lekker zult vinden. Ik beloof je dat je tenminste één ding zult leren waardoor je de rest van je leven een betere en zelfstandigere kok wordt.” - Alison Roman

Ooit kunnen we weer gezellig uit eten, maar de avonden dat we thuis eten kan het maar beter lekker zijn!

Alison Roman is kok, auteur en was columnist voor The New York Times Cooking.
Instagram

Voor meer informatie Unieboek Spectrum

recepten

recepten

Pittige linzensalade met tonijn, radijs en truffelaardappels
Zwaardvis met krokante kappertjes
Rabarber-amandelgalette

Sluit venster [X]Lekker thuis