-->

Buiten eten met Pieter Kok

...

Zon, zomer... we gaan buiten eten! In Buiten eten met Pieter Kok vind je voor elk moment dat de zon straalt heerlijke lente- en zomerrecepten. Van de lekkerste eenpansgerechten en simpele snacks voor op de boot of camping, tot bbq´en zonder zorgen en echte uitpak-picknicks in het park.

'Dit boek is een handvat om van eten weer een evenement te maken om naar uit te kijken. En in dit specifieke geval zelfs van eten om mee naar buiten te nemen. Buiten maak je namelijk nog makkelijker de mooiste herinneringen en zul je van koken en eten weer het feest maken dat het verdient te zijn'.

In Buiten eten met Pieter Kok, met prachtige fotografie van David Loftus (o.a. Jamie Oliver), laat Pieter zien hoe lekker en simpel koken voor elke buitensituatie is. Van risotto met porcini en gerookte maktreel tot tarte tatin van trostomaat met selderij en watermeloensalade met feta en munt. 

Pieter Kok is thuiskok en radioman, hij heeft van zijn hobby zijn missie gemaakt: samen eten is het ingrediënt voor een gelukkig leven.

Voor meer informatie Kosmosuitgevers.nl

Sluit venster [X]Buiten eten met Pieter Kok

Home Recepten Disclaimer © 2016 in2lifestyle.nl