-->

nijntje vloerkleden

Maison Deux introduceert een exclusieve collectie nijntje vloerkleden. Dick Bruna's iconische en minimalistische ontwerpen zijn vertaald naar een collectie wollen vloerkleden met 3D textuur. Een knuffelige serie vloerkleden, handgemaakt van 100% Nieuw Zeelandse wol en gecertificeerd met het GoodWeave label.

De nijntje vloerkleden collectie is handgemaakt van 100% Nieuw-Zeelandse wol door ambachtslieden uit India. De verschillende poolhoogtes en uitgesneden accenten geven de wollen tapijten een subtiel 3D effect. Deze techniek legt extra nadruk op de details van de  Dick Bruna ontwerpen en geeft de kleden een speels effect.

De nijntje vloerkleden collectie is handgetuft in India en gecertificeerd met het GoodWeave label. De beste garantie dat er geen sprake is van kinderarbeid en aan de juiste arbeidsvoorwaarden wordt voldaan. Daarnaast draag je met elke aankoop bij aan programma's die kinderonderwijs bieden in de omgeving waar de vloerkleden worden geproduceerd.

Meer informatie over de nijntje vloerkleden collectie vind je op maisondeux.com

Maison Deux is een Nederlandse ontwerpstudio opgericht door Pia & Woes Weinberg. De originele, tijdloze ontwerpen met een knipoog worden vervaardigd uit hoogwaardige duurzame materialen. Iconische producten met een speelse twist.

Illustrations Dick Bruna © copyright Mercis bv, 1953-2021


Sluit venster [X]nijntje vloerkleden

Home Recepten Disclaimer © 2016 in2lifestyle.nl