-->

Histor kleurpaletten 2021

Van je huis je thuis maken? Histor geeft je inspiratie om de perfecte sfeer te creëren. Ze helpen met het kiezen van de juiste kleur en verf voor het beste resultaat en nemen doe-het-zelvers stap voor stap mee in elke klus. Zo, dat elke muur, keuken of tafel er mooi op vooruit gaat en jij je weer helemaal thuis kan voelen.

Verlangen naar comfort, rust en veiligheid
Dit is waarom Histor voor een neutrale, ietwat nostalgische kleur als Kleur van het Jaar heeft gekozen. Transcend is een warme beigetint met zachte, rode ondertoon. Het is geschikt als hoofdkleur, maar doet het ook goed in combinatie met andere neutrale en pasteltinten of als achtergrond om levendige kleuren te laten knallen. Transcend is veelzijdig en vormt samen met de Histor Inspiratiepaletten een mooie basis om je eigen kleurcombinaties te maken.

Inspiratiepaletten 2021
Met de paletten Be True, Be Wild en Be Well word je geinspireerd een meer persoonlijke kijk op kleur te ontwikkelen en die ook toe te passen. Het gaat om een totaalpakket aan kleuren, opgebouwd vanuit drie verschillende thema's met elk hun eigen sfeer en stijl. Be True verbindt heden en verleden, Be Wild staat voor creativiteit en optimisme en Be Well geeft je een gevoel van comfort en balans.

Voor meer informatie ga naar www.histor.nl

Sluit venster [X]Histor kleurpaletten 2021

Home Recepten Disclaimer © 2016 in2lifestyle.nl