-->

Little Escapes in Nederland

...

De leukste adressen voor een perfecte vakantie dicht bij huis. Door haar jarenlange ervaring als reisredacteur kent Maartje Diepstraten als geen ander de weg naar de beste plekken. Met haar Little Escapes in Nederland kun je elk weekend van het jaar vullen. Meer dan 208 vakantieadressen in eigen land: om vakantie te vieren of een weekendje weg. Enjoy! 

Gun jezelf een break en ontsnap naar bijzondere en vaak nog niet ontdekte plekken in Nederland! Maartje Diepstraten, van het populaire reis- en lifestyleblog Barts Boekje, neemt je in Little Escapes in Nederland mee naar meer dan 208 vakantieadressen: nieuw en onontdekt, maar ook gouwe ouwe niet te missen parels. Als curator van het goede leven kent zij als geen ander de beste plekken om te genieten, te eten, te slapen en te ontspannen.

Een boek vol met de allerleukste, -mooiste, -lekkerste en -gezelligste adressen om in Nederland op ontdekking te gaan met je lief, gezin of vrienden. Voor een weekendje weg, of voor een paar weken. Het voorwerk is al gedaan, je hoeft alleen nog je tas te pakken

Maartje Diepstraten schrijft voor VT Wonen, Delicious en &C. Ze onderhoudt de populaire blog Barts Boekje. Deze Amsterdamse uit het Brabantse heeft van haar vader de bijnaam ‘Bart’ gekregen en dat is ook de naam van haar populaire travelblog geworden.

Voor meer informatie Unieboek Spectrum

Sluit venster [X]Little Escapes in Nederland

Home Recepten Disclaimer © 2016 in2lifestyle.nl