-->

Een tuin en nu?

Heb jij al eerste stappen in de tuin gezet en de smaak van tuinieren te pakken gekregen? Of zou je wel willen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Speciaal voor jou heeft tuinvereniging Groei & Bloei ‘De Beginnerstuin’ gemaakt. Een inspirerende, praktische en uitnodigende gids om direct mee aan de slag te gaan.

In De Beginnerstuin, een special van de makers van Groei & Bloei, vind je ontwerpideeën en verschillende inspirerende voorbeeldtuinen. Van pijpenla tot jungletuin en van bloemrijke leeftuin tot een tuin op de schop.

Wil je weten waar je op moet letten bij de keuze en aanschaf van planten?
In de gids staan kooptips en tuinrecepten voor borders op kleur, groene bladcombinaties of van witte en grijze kleuren. Voor een estafetteborder met planten die mooi combineren en een opeenvolgende bloei hebben. En er is aandacht voor eetbare planten en fruitbomen in potten.

De Beginnerstuin helpt je ook om slim te tuinieren. Bijvoorbeeld door te letten op regenbestendigheid, lichtinval, goede grond en het kiezen van bestrating. Je leert de abc’s van onkruid wieden en snoeien en ook dat je soms niets hoeft te doen. De adviezen komen van ervaringsdeskundigen die in heldere taal tekst en uitleg geven.

De Beginnerstuin is tot 5 april 2022 verkrijgbaar voor € 9,95 bij supermarkten, boekwinkels en online via www.groei.nl.

Fotocredit: Tuinvereniging Groei & Bloei

Sluit venster [X]Een tuin en nu?

Home Recepten Disclaimer © 2016 in2lifestyle.nl