-->

Zelf je tuin beplanten

...

Het nieuwste boek van Modeste Herwig gaat over hoe je zelf stap voor stap een beplantingsplan kunt maken. Met inspiratie van 10 fraaie tuinen gecreëerd door gerenommeerde Nederlandse tuinontwerpers en 8 voorbeeldborders. Een kleine tuinplanten encyclopedie met 200 mooie en sterke soorten. Achterin het boek vind je tips en advies voor aanleg en onderhoud.

Zelf je tuin beplanten: van je hele tuin tot vakken en borders. Borderplanten, struiken en bomen brengen een tuin tot leven. Met de beste tuinplanten en de mooiste combinaties beleef je de seizoenen optimaal. Zo kun je het hele jaar door genieten van een prachtig beplante tuin.

Modeste Herwig is groenauteur, tuinfotograaf en beplantingsdeskundige. Zij geeft al meer dan 20 jaar workshops over het maken van beplantingsplannen. Vanuit deze ervaring heeft zij dit praktische en inspirerende boek gemaakt, vol ideeën en advies voor elke tuinliefhebber. Met de tips en voorbeelden van Modeste kun je aan de slag om zelf de mooiste beplanting voor je eigen tuin te ontwerpen.

• Fraaie voorbeeldtuinen, klein & middelgroot
• Tien tuinen van gerenommeerde ontwerpers en acht voorbeeldborders
• Stap voor stap een beplantingsplan maken
• Selectie van 200 mooie en sterke planten voor rijke bloemborders
• Tips voor de aanleg en het onderhouden van de beplanting

Digitale cursus ‘tuincursus beplanting’
Wil je leren hoe je zelf een beplantingsplan kunt maken voor een tuin, borders en plantvakken? Dat kan met de nieuwe digitale cursus ‘Tuincursus Beplanting’ van Modeste. Het boek Zelf je tuin beplanten is de basis bij deze e-learning.

Voor meer informatie Uitgeverij Forte Groen, Fortegroen.nl
Modeste Herwig, Modesteherwig.eu

Sluit venster [X]Zelf je tuin beplanten

Home Recepten Disclaimer © 2016 in2lifestyle.nl