-->

Shampoovlokken van Marley's

Wil jij meewerken de wereld een stukje beter te maken? Begin in de badkamer en vervang je shampoo voor de duurzame variant van Marley’s Amsterdam. Het merk gelooft in een wereld met alleen noodzakelijke ingrediënten en maken met de lancering van shampoovlokken van Marley's het verschil.

Marley’s Amsterdam wil met de natuurlijke shampoo onnodig watertransport en CO2-uitstoot tegengaan en single-use plastic verminderen. De shampoos worden gemaakt met natuurlijke ingrediënten; etherische oliën, kruiden en klei. Er komt geen microplastics en palmolie aan te pas. Dat is niet alleen beter voor je haar, maar ook voor onze planeet!

Normaal bestaan shampoos voor 80% uit water en dat is opmerkelijk omdat je thuis genoeg water bij de hand hebt. Dat kan anders dacht Marley’s Amsterdam en daarom is er nu een duurzame shampoo die bestaat uit vlokken. Door de shampoo zonder water te vervoeren, is er een stuk minder transport nodig. Op deze manier wordt het plasticgebruik ook nog eens verminderd. Je kunt de shampoo namelijk perfect overgieten in een herbruikbare fles.

Van vlokken tot shampoo (bekijk hier de video)
De shampoo maak je zelf in een handomdraai:
1. Voeg 400 ml kokend water toe aan de Marley’s zak en roer door.
2. Laat het 30 minuten staan tot alle vlokken zijn opgelost en de shampoo is afgekoeld. Giet het vervolgens in de Marley’s fles.
3. Zet de fles (zonder dop) een nacht in de koelkast (min. 8 uur) en de tijd doet de rest.
4. Draai de pomp op de fles, schud de fles nog even goed door en klaar voor gebruik!

De shampoovlokken zijn op dit moment verkrijgbaar in drie varianten: Bier & Wierook (droog haar), Eucalyptus & Groene klei (vet haar) en Mandarijn & Lavendel (normaal en kinderhaar). Het wordt gepresenteerd in een aantrekkelijke en milieuvriendelijke verpakking.
Enthousiast? Bekijk het complete assortiment op www.marleys.amsterdam

Over Marley’s Amsterdam
Chiara en Ronald zijn de oprichters van Marley’s Amsterdam. De shampoovlokken waren onderdeel van hun minor Ondernemerschap op de HvA en blijken een regelrecht succes. Met z’n tweeën willen ze de shampoomarkt wakker schudden en ervoor zorgen dat er duurzamer wordt geproduceerd. 


Sluit venster [X]Shampoovlokken van Marley's

Home Recepten Disclaimer © 2016 in2lifestyle.nl