-->

Vrijheids­­maaltijd­soep

Bevrijdingsdag vieren we in het hele land met de Vrijheidsmaaltijd. Chef en schrijfster Yvette van Boven maakte dit jaar speciaal voor 5 mei het recept voor de Vrijheidsmaaltijdsoep. Bereid de soep, deel 'm met  je buren, familie of vrienden. Ga met elkaar in gesprek en breng een toost uit op de vrijheid!

“Zeker in deze wonderlijke tijd waarin het soms lijkt dat mensen tegenover elkaar zijn komen te staan, vind ik een oproep tot luisteren naar elkaar echt nodig. Samen aan tafel gaan en daarover praten is natuurlijk een kleine moeite en een mooi gebaar. Ik denk dat we dat nu meer dan ooit kunnen gebruiken. Daarom heb ik een makkelijk, heerlijk recept gemaakt dat iedereen kan bereiden, eventueel met een eigen twist. Met mijn vele tips kan de soep naar eigen wens worden aangekleed. Geef je kom een eigen draai mee en laat het anderen proeven. Proef ook die van een ander, misschien is die wel verrassend lekker!”
- Yvette van Boven

Voor meer informatie Bevrijdingsdag en Vrijheidsmaaltijd

Foto: Oof Verschuren

Sluit venster [X]Vrijheids­­maaltijd­soep