-->

Vis uit blik

...

Met de recepten uit Vis uit blik 2 van Bart van Olphen zet je in no time altijd een lekkere maaltijd op tafel. Voor jezelf, vrienden of het hele gezin. Transparantie over de verwerkte vissoort, de vangstmethodiek en de herkomst maken het je als liefhebber van duurzame vis bovendien makkelijk om met een gerust hart de juiste keuze te maken.

Vis uit blik 2 staat vol lekkere recepten en bewijst dat je eindeloos kunt variëren met vis uit blik. Denk aan een spinaziesalade met zalm en kokosdressing, aubergine met granaatappel en sardines en makreel, summer rolls of Thaise rijstsoep met mosselen en wakame.

De kwaliteit van vis uit blik doet niet onder voor die van verse vis én het is supermakkelijk om mee te koken. Deze geheel nieuwe editie biedt meer dan veertig verrassend lekkere en eenvoudige gerechten waarbij verse ingrediënten worden gecombineerd met onder andere tonijn, zalm, krab, makreel en sardines uit blik. De receptfoto’s zijn van David Loftus, bekend van o.a. Jamie Olivers boeken.

Naast héél veel kookplezier biedt het boek een kijkje in de levens van vissers die met respect voor de natuur vissen. Bart van Olphen zet zich al jaren in voor de consumptie van duurzaam gevangen vis. Hij heeft veel succesvolle boeken over vis op zijn naam. Zijn YouTube-kanaal Bart’s Fish Tales maakt deel uit van Jamie Oliver’s FoodTube.

Bekijk hier het inkijkexemplaar.

Voor meer informatie: Kosmosuitgevers.nl

recepten

recepten

Spinaziesalade met zalm en kokosdressing
Aubergine met granaatappel en sardines
Summer rolls
Thaise rijstsoep met mosselen en wakame

Sluit venster [X]Vis uit blik