-->

Over ons

In2lifestyle.nl is het online platform van ontwerper Teo van Gerwen, projectmanager Yvonne van Gestel en webdesigner Thijs van Gerwen.
Wij delen hier onze passie voor mooi wonen en design, tuinen en buitenleven, lekker eten, leuke korte vakanties en dagjes weg. Ook maak je kennis met onze projecten en producten en verzamelen we de leukste nieuwtjes.

Teo van Gerwen
Al meer dan 40 jaar werkzaam als grafisch ontwerper / art director. Realiseert creatieve oplossingen op het gebied van ontwerp en uitvoering van print- en online-producties. Van boekwerk tot tijdschrift, van website tot digitaal magazine.

Yvonne van Gestel
Coördinator van creatieve projecten en (online) content. 'Mijn jarenlange ervaring als uitgever van boeken en projectredacteur bij diverse tijdschriften zet ik nu met plezier in voor verschillende opdrachtgevers. In mijn aanpak spelen oprechte interesse, meedenken en persoonlijk contact een belangrijke rol.'
Portfolio en recente projecten: yvonnevangestel.nl

Thijs van Gerwen
Webprogrammeur en grafisch ontwerper. ‘In de loop der jaren heb ik mijn passie en expertise ingezet voor het maken van visueel aantrekkelijke websites, die voor het publiek zeer toegankelijk zijn. Zogezegd het vertalen van een product- of bedrijfskarakter naar een uitnodigende en functionele digitale vorm.’

Wij denken graag mee vanaf de conceptfase en ontwikkelen ideeën, geven vorm, begeleiden en realiseren producties van a tot z. Mocht je informatie willen over het ontwikkelen van een nieuwe website of een bestaande site opfrissen, updaten en/of restylen stuur dan een e-mail naar yvonne@in2lifestyle.nl. Voor de realisatie wordt, waar nodig, samengewerkt met een professioneel team van specialisten.

Ons adres
redactie@in2lifestyle.nl

© 2016 Niets van deze uitgave mag op welke wijze dan ook worden verveelvoudigd zonder de voorafgaande toestemming van de uitgever en andere auteursrechthebbenden. De redactie is niet aansprakelijk voor gegevens die door derden worden verstrekt.