-->

showUP 1 & 2 september 2019

showUP staat bekend om de mooie mix van deelnemers. Bekende namen en startende labels zie je hier naast elkaar. Tal van nieuwe merken uit binnen- en buitenland zijn in Nederland alleen op showUP te zien. Een unieke kans dus om een bijzondere aanvulling voor je assortiment te vinden.

De vakbeurs richt zich met name op inkopers werkend in de home- gifts- en kidsbranche. En niet alleen om de nieuwste collecties in te kopen en trends te ontdekken, maar ook om inspiratie op te doen en te netwerken.
Ook stylisten, pers en bloggers komen graag naar de beurs om zich te laten inspireren.

Ongedwongen kun je nieuwe producten voor je winkel spotten. De opzet van showUP is overzichtelijk en uitnodigend. Zo vind je kids- en babyproducten in growUP en is er in het segment startUP@showUP ruimte voor jong ontwerptalent. Naast de bekende merken, kleine startende labels zijn er de trend-update presentaties van buro jantrendman.

ListenUP is het boeiende lezingenprogramma. Experts en trendwatchers praten je bij over actuele onderwerpen en ontwikkelingen. Nieuw is de sessie van Trend Forecasters Hanneke Kamphuis en Marly Witteveen. Beiden hebben een achtergrond in retail en design en vertellen over trends in Botanical Lifestyle. Ook nieuw is de sessie van Marie Gon over Color Navigator System, een vernieuwend en breed inzetbaar kleursysteem.

De eerstvolgende editie vindt plaats op 1 en 2 septemberi 2019, locatie Expo Haarlemmermeer. Voor het deelnemersoverzicht en actuele informatie showUP.nl

Sluit venster [X]showUP 1 & 2 september 2019