-->

Vakantievilla in de Schoorlse Duinen

Genieten van het buitenleven in elk seizoen, dat kan in een exclusieve vakantievilla in de Schoorlse Duinen. Wandelen en fietsen door de duinen, over brede stranden of hardlopen langs de zee en daarna heerlijk relaxen.

Aan de rand van de Schoorlse Duinen, op slechts 10 minuten wandelen van een mooi breed zandstrand en de zee, ligt Park Duynvallei. Het is een kleinschalig, bijzonder aantrekkelijk en rustig vakantiepark. De villa’s van Park Duynvallei liggen in het unieke Nationaal Park ‘de Schoorlse Duinen’, een uitgestrekt en zeldzaam ongerept stuk natuur, volgens Stichting Natuur en Milieu ‘het mooiste natuurgebied van Nederland’. Ook de karakteristieke landelijkheid van het Noord-Hollandse polderlandschap (bijvoorbeeld het Zwanenwater) is de moeite waard om te ontdekken en te beleven.

Je hebt vanaf het park een prachtig uitzicht op de duinvallei het Hargergat in het zuiden, de open polder in het noorden en de binnenduinrand in het oosten.  Op loopafstand ligt het pittoreske dorp Groet met winkels en restaurants en op 20 minuten fietsen het gezellige Schoorl.

De vakantiewoningen op Park Duynvallei zijn niets minder dan kleine villa's. De indeling is ruim opgezet voor een zo comfortabel mogelijk verblijf. Alle woningen zijn qua vorm gelijk, hebben een oppervlakte van 130m2 en zijn zeer compleet en stijlvol ingericht. De uitvoering kan echter per woning verschillen.

Voor meer informatie en mogelijkheid om te overnachten voor een weekend, midweek of week van 2 tot 6 personen Park Duynvallei 

Sluit venster [X]Vakantievilla in de Schoorlse Duinen