-->

25 jaar Landgoedfair

Het is tijd voor een feestje!
Van 21 t/m 25 augustus 2019 organiseert Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd voor de 25ste keer de jaarlijkse Landgoedfair. Hét outdoor event waar je kunt ervaren wat het goede buitenleven te bieden heeft. 

Kom ook genieten van een (h)eerlijke dag Mariënwaerdt en vier het feestje mee! 
Vanwege het zilveren lustrum is de entreeprijs € 7,50.

25 jaar Landgoedfair, met feestelijke catering, leuke standhouders, een gezellig foodfestival en workshops voor jong en oud! En natuurlijk ook weer demonstraties in de ring, gezellige terrasjes, leuke kinderactiviteiten, muziek, kleding & accessoires, buitenmeubelen, antiek en brocante. Op woensdag wordt groots het kookboek De Landgoedkeuken gelanceerd en op zaterdag is er een feestelijke avondopenstelling met live muziek!

Kies de workshop die bij je past en doe mee!
Altijd al willen leren hoe je zelf wijn kunt maken? Betuws Wijndomein legt er alles over uit. Ben je benieuwd hoe karnemelk en boter wordt gemaakt? Den Eelder laat je kennismaken met traditioneel karnen. Heb je groene vingers, maak dan samen met Aria Groendecoraties een eigen eucalyptuskrans.

Kijk voor actuele informatie, het aanmelden voor de workshop wijn maken op vrijdag en nog veel meer leuke weetjes op Landgoedfair Heerlijkheid Mariënwaerdt

Sluit venster [X]25 jaar Landgoedfair