-->

Brocante Festival

In het weekend van  9/10 en 16/17 november 2019 organiseert Tuingoed Foltz een Brocante Festival. Je vindt er een bijzondere collectie brocante, oude en doorleefde ornamenten en tuinantiek in combinatie met ‘ornamentale’ wintergroene planten.

Flonkerende kristallampen, oude Franse vazen, antieke kandelaars, spiegels, heiligenbeelden, tuinpoorten, hekwerken en andere objecten met een oude uitstraling gepresenteerd in de landelijke ambiance van het tuingoed rond de eeuwenoude boerderij in het Groningse Meeden.

Voor binnen is er een schat aan originele, meest antieke, decoraties waaronder kroonluchters, kandelaars, serviezen, ruwhouten tafels, bankjes, glaswerk en ander brocante. Met name verzameld in Frankrijk en België.
Buiten staan onder meer oude tuinvazen, smeedijzeren poorten, Franse tuintafels, tuinbanken, troggen en hekwerken uit Nederland, België en het Middellandse-Zeegebied.
Wintergroene planten en heesters als bamboe, taxus, buxus, rhododendron, varens, helleborus en gaultheria geven het terras en de wintertuin extra sfeer.

Tijdens de winterfair worden de bezoekers onthaald met een glas warme Aspen Spices. Op de zondagen is er een smakelijke wijn- en kaasproeverij. 

Kijk voor meer informatie op Tuingoedfoltz.nl.

Sluit venster [X]Brocante Festival