-->

Tuinworkshops in 2019

Vanuit haar passie voor tuinen en planten biedt Modeste Herwig samen met Anneke Beemer, Dolf Houtman en Tinka Chabot ook in 2019 verschillende cursussen aan voor tuinliefhebbers en tuinontwerpers. Alle workshops worden gegeven in de Botanische Tuinen Utrecht.

‘Seizoenenborder'Maak zelf een beplantingsplan (1 dag, met Anneke Beemer)
Wil je nieuwe plannen maken voor de beplanting in je tuin volg dan de workshop ‘Seizoenenborder’. Tijdens deze dag zie je borders die meerdere tuinseizoenen mooi zijn. Na de lunch maak je zelf stap-voor-stap een beplantingsplan voor een border in je eigen tuin.

De beste borderplanten (1 dag)
Een mooie beplanting ontwerpen, maar ken je nog niet zoveel borderplanten? We kijken deze dag naar de beste planten voor een border of plantvak. Goed te combineren met de workshop Seizoenenborder.

Ontwerp je eigen tuin (2 dagen, met tuinarchitect Dolf Houtman en Anneke Beemer)
Ga zelf aan de slag met het ontwerpen van je eigen droomtuin. De eerste dag maak je het ontwerp, de tweede dag ga je verder met de beplanting voor de tuin.

Tuinfotografie (1 dag)
Wil je prachtige foto’s maken van bloemen en tuinen? Volg dan de workshop ‘Tuinfotografie’. Vanuit haar jarenlange ervaring geeft Modeste Herwig tips & trucs om prachtige foto’s te maken van tuinen en bloemen.

Tuinplantenkennis (2 dagen)
Deze tweedaagse workshop is bedoeld voor tuinliefhebbers en tuinontwerpers die hun plantenkennis willen uitbreiden. Tuinplanten uit alle plantengroepen komen aan bod.

Natuurlijk Snoeien (1 dag, met Tinka Chabot)
Snoeien is voor veel tuinliefhebbers een van de meest uitdagende en moeilijkste tuinklussen. Maar als je weet hoe het moet, wordt deze ‘chirurgie’ in de tuin juist erg leuk om te doen.

Fruit Snoeien (1 dag, met Tinka Chabot en Wankja Ferguson)
Tijdens deze workshop leer je waarom en wanneer je fruitbomen en kleinfruit moet snoeien. Extra aandacht voor bijen in de tuin. 

Ga voor data, prijzen en om in te schrijven voor een van deze workshops naar Tuinworkshop.nl of stuur een e-mail naar modeste@modesteherwig.eu

Sluit venster [X]Tuinworkshops in 2019