-->

TuinIdee 2019

Bij TuinIdee draait alles om beleven en inspireren, de zintuigen te prikkelen en nieuwe ideeën op te doen. Of je nu op zoek bent naar een kleine tuin, balkontuin of een beetje luxe. Dit jaar besteedt het vierdaagse event speciale aandacht aan ecologisch en duurzaam tuinieren. Hét inspiratie-event voor tuinliefhebbers start op 21 februari 2019 in de Brabanthallen Den Bosch.

De inspiratietuinen zijn dit keer verspreid over verschillende hallen. Groen Welkom is de tuin in de grote entreehal. In de andere hallen ontdek je de Gezonde tuin, de Onderhoudsvriendelijke tuin, de Kindertuin en de Postzegeltuin met ideeën voor vierkantemetertuintjes. De tuinen hebben een eigentijds ontwerp met speciale aandacht voor natuurlijk spelen, moestuinieren én ecologisch tuinonderhoud.

TuinIdee 2019 brengt de tuintrends in drie thema’s: Jouw Oase, Het Buitenleven en Groen Doen. De sfeer van elk thema komt goed naar voren met inspiratietuinen, innovatieve gereedschappen en exclusieve producten. Tuinmeesters staan klaar om advies te geven. Op de groene markt kun je deco, accessoires en culinaire specialiteiten shoppen en in het Tuinatelier een gratis tuinschets laten maken. Er zijn creatieve workshops en in het Tuintheater kun  je presentaties bijwonen van o.a. Jurgen Smit. Kortom, een heerlijk dagje vol groene inspiratie.

Praktische informatie
TuinIdee is van donderdag 21 tot en met zondag 24 februari 2018 geopend van 10.00-18.00 uur.
Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op Tuinidee.nl

Sluit venster [X]TuinIdee 2019