-->

Pop-up store met trendy planten

Green lifestyle store - de webshop die de meest hippe planten bij je thuisbezorgd - heeft een pop-up store geopend in de Amsterdamse Gerard Doustraat 76. De mooiste groene must haves, planten, potten en accessoires staan nu 1 maand 'live' voor je klaar.

In de Green lifestyle store kun je een bijzondere plantencollectie en groene accessoires onder een dak verwachten. De speciale pop-up plantencollectie is onderverdeeld in drie categorieën; Urban, Green living en Sync with Nature. Er is zowel met beginnende als (ver)gevorderde plantliefhebbers, kleine en grote stadsappartementen rekening gehouden! 

De pop-up store is geopend van 4 t/m 30 september 2018 en gevestigd in de Gerard Doustraat 76 te Amsterdam. Openingstijden woensdag tot en met zondag. Doordeweeks van 10.00 tot 18.00 uur en in het weekend van 11.00 tot 18.00 uur.

'Wij geloven in Groen'
Green lifestyle store is een initiatief van de zussen Britt en Denise Moria en is ontstaan vanuit een passie voor planten, interieur en gezond leven. Hun motto? ‘Een huis is pas thuis wanneer je er echt tot rust kunt komen en daar horen planten bij’. Green lifestyle store werkt samen met geselecteerde kwekers. Daar vinden ze planten die niet alleen mooi en trendy zijn, maar ook goed omdat ze de lucht zuiveren en de leefomgeving gezonder maken. De collectie wordt elk seizoen met zorg samengesteld en komt dagelijks vers van de kweker binnen. De planten worden in pot in speciale plantvriendelijke dozen bij je thuisbezorgd. Voor meer informatie: Greenlifestylestore.nl

Sluit venster [X]Pop-up store met trendy planten