-->

Poeziëweek in hartje Frankrijk

Genieten van vrijheid en rust met iedere dag tekstuele en visuele inspiratie. Ongestoord kunnen dichten en daarbij gestimuleerd worden door een enthousiasmerende docente. Slapen in een heerlijk bed en uitstekende verzorging met overheerlijke maaltijden. En dat alles op twee bijzondere locaties, Monsieur Deux en Domaine Le Haut Verger.

'Om de zinnen te verzetten en de zintuigen te scherpen'
Wellicht geeft deze poëzieweek je het extra zetje dat je nodig hebt om ook thuis (weer) aan de slag te gaan met poëzie en beeld. De workshop voor dit voorjaar staat gepland van: zondag 7 april - zaterdag 13 april 2019.

Poëzie en fotografie: beeld als inspiratiebron voor tekst
De workshop is bedoeld voor wie al eerder gedichten heeft geschreven en graag iets nieuws ontdekt. Voor wie zich al eerder uitdrukte in fotografische beelden en dat wil combineren met tekst. En voor wie nooit eerder durfde dichten of verbeelden, maar graag op ontdekkingsreis gaat.
Onder de enthousiasmerende begeleiding van dichter, schrijver, theatermaker en poëziedocent Ineke Holzhaus ben je een week lang met een kleine groep bezig met poëzie lezen en schrijven, met fotografie als inspiratie.

Kijk hier voor deelname en meer informatie!

Sluit venster [X]Poeziëweek in hartje Frankrijk