-->

52 routes door bijzondere wijnstreken

...

Wat is er mooier dan wijn proeven op de plaats waar hij is gemaakt. Wijnroutes neemt je mee naar 52 wereldberoemde wijnstreken. Maak bijvoorbeeld kennis met de toonaangevende wijnmakers van Californië, de eigenzinnige wijnen uit de Jura, uitzonderlijke wijnhuizen in Spanje en de wijngaarden langs de prachtige Portugese rivier Douro. 

Houd je van reizen en van wijn? In deze geactualiseerde editie Wijnroutes van Lonely Planet vind je beschrijvingen van 52 weekends wijnproeven. Met tips van kenners, onder wie inkopers en sommeliers, voor het bezoeken van de meeste interessante domeinen en het proeven van de mooiste wijnen. Je leest waar je kunt overnachten en eten, en natuurlijk welke wijn je het best kunt drinken. 20 landen - 52 routes - 327 wijngaarden.

Wijnroutes is een boek voor mensen die gewoon graag een glas wijn drinken. Geen duistere taal over malolactische gisting of beoordelingssystemen. In plaats daarvan vertellen bevlogen wijnmakers uit de hele wereld over de wijnen die in hun streek of regio worden gemaakt. Een persoonlijk kennismaking met wijn, op de plek waar hij is geproduceerd. En dat is precies wat wijnreizen zo aantrekkelijk maakt.

Kijk hier voor inkijkexemplaar.

Voor meer informatie Kosmosuitgevers.nl

Sluit venster [X]52 routes door bijzondere wijnstreken