-->

Wandelgidsen van Roots

...

In de succesvolle reeks wandelgidsen van Roots is het nieuwste boek De mooiste wandelingen langs water verschenen. In deze uitgave vind je 17 natuurroutes die langs het blauwe goud van Nederland gaan. Rivieren, beken, kanalen en slootjes die Nederland vorm geven. Trek je wandelschoenen aan en struin mee langs het mooiste water van Nederland.

Langs de randen van de waterwegen is het heerlijk wandelen. Maak eens een ruige tocht bij de Kwade Hoek of struin langs Veluwse bosbeekjes én de IJssel in één wandeling. Naast een wandelgids is De mooiste wandelingen langs water ook een veldgids. Duik in de wereld van de waterplanten of leer al wandelend watervogels herkennen. Water brengt de natuur tot leven en waar kun je die natuur beter ervaren dan vanaf de wandelpaden langs beekjes, vennen, rivieren en de zee?

Een gids van de makers van De mooiste boswandelingen van Nederland en het succesvolle Het langste natuurpad van Nederland. Met prachtige foto's, heldere en fraai vormgegeven wandelkaarten en een overzicht van de fijnste zwemwateren in Nederland. Het staat boordevol weetjes over vogels, insecten en andere waterbewoners. Alle waterwandelingen zijn te volgen via een gratis gps-track.

Voor meer informatie: Fontaineuitgevers.nl

Sluit venster [X]Wandelgidsen van Roots