-->

Recepten en verhalen uit Sergio’s Ibiza

...

'In Sobremesa geef ik je een culinaire rondleiding over mijn Ibiza; het eiland waar ik al meer dan twintig jaar kom. Ik neem je mee naar de plekken waar ik de meest gelukkige momenten heb beleefd. Met de recepten en verhalen in Sobremesa creëer je tafels met geurende en kleurrijke gerechten die doen verlangen naar het warme, gelukzalige en vrije Ibiza zoals ik het ken. Disfruta!’ – Sergio

‘Op Ibiza is het geen uitzondering om die ene mooie fles open te trekken, om alleen de allerbeste ham te serveren en om te delen met vrienden en familie. Even snel een broodje eten bestaat hier niet, want eten is emotie, feest en vooral: eindeloos natafelen. Dat laatste is misschien wel mijn favoriete onderdeel van de dag. Het is een moment van rust, van verstilling, van ultiem samenzijn. In Spanje is er zelfs een woord voor dat moment: sobremesa. Het zijn de momenten waarop de mooiste herinneringen worden gemaakt, de beste gesprekken worden gevoerd en het leven volop wordt gevierd.'

Sergio Herman groeide op in de keuken van familierestaurant Oud Sluis*** in het Zeeuwse Sluis, waar hij vijfentwintig jaar lang kookte. Eerder verschenen van zijn hand de bestsellers Sergio's smaakmakers en het thuiskookboek Just cook it.

Voor meer informatie: Uitgeverijcarrera.nl

recepten

recepten

Millefeuille van gemarineerde groenten
Mosselen met chorizo en amandelen
Aardappelsalade met Ibéricoham, tomaat en geitenkaas
Croque Ibérico

Sluit venster [X]Recepten en verhalen uit Sergio’s Ibiza