-->

De Landgoedkeuken

...

Heerlijkheid Mariënwaerdt is een eeuwenoud familielandgoed in het Betuwse Beesd. Met de oogst van het land, uit de historische moestuin en de boomgaard worden eigen producten gemaakt, zoals jams, curds, chutneys, sappen en sauzen, koekjes, granola, noten- en appeltaart.
De Landgoedkeuken staat centraal in het nieuwe kookboek. Puur, veelzijdig, voedzaam & eerlijk.

Op Mariënwaerdt wordt met de seizoenen mee gekookt. Binnen de familie Van Verschuer zijn van generatie op generatie recepten en bereidingstechnieken doorgegeven. In dit kookboek vind je recepten voor heerlijke salades, soepen, curries en wild. Niet alleen traditionele bereidingen, maar vooral ook nieuwe technieken krijgen de aandacht.
Een fijn boek met recepten uit de moestuin, de kaasmakerij, de boomgaard, ook de Lakenvelders komen voorbij en natuurlijk de Landgoedkeuken in Utrecht.

Afgelopen maanden is er hard gewerkt, gekookt, gefotografeerd en geschreven aan dit kookboek. Alle gerechten zijn door de chefs van de verschillende restaurants van Mariënwaerdt, door Nathalie van Verschuer en een paar kook-gekke medewerkers gemaakt.

Tijdens de Landgoedfair, is het kookboek De Landgoedkeuken groots gelanceerd.

Voor meer informatie: Fontaineuitgevers.nl

Sluit venster [X]De Landgoedkeuken