-->

Made by Ellen

...

Elke dag verrassend lekker eten. Ellen van Duijn groeide op met smakelijke gerechten uit het restaurant van haar ouders.  Lekker en vers eten is haar dan ook met de paplepel ingegoten. In haar eerste kookboek Made by Ellen laat ze zien hoe je met eenvoudige technieken dagelijkse gerechten dat felbegeerde beetje extra geeft. Dit boek is een must-have!

Ellen van Duijn groeide op met lekker eten dankzij een chefkok als moeder en een gastheer/sommelier als vader. Elke avond stonden er minimaal twee soorten groente op tafel en haar moeders gravad lax en curry's zijn onovertroffen. Toen Ellen zelf een gezin kreeg stond ze voor een uitdaging: wél elke dag lekker eten, maar niet te veel tijd in de keuken staan.
In Made by Ellen laat ze zien hoe je met eenvoudige kooktechnieken en nét even andere ingrediënten dagelijkse gerechten dat beetje extra geeft. Van een sublieme maar o-zo-simpele pasta, tot een showstopper-bloemkool Wellington (mét kaassaus) of eigengerookte makreel. Dit kookboek is perfect voor lekkerbekken met weinig tijd.

Ellen is blogger en inspireert maandelijks meer dan 200.000 mensen via haar food- & lifestyleblog madebyellen.com

'De kookboeken die uiteindelijk een vaste partner in de keuken worden (en niet onderop de stapel belanden), zijn boeken zoals Made by Ellen. Met een groot aantal recepten waarin met een grote variatie aan ingrediënten wordt gekookt, zonder dat je elke keer naar een toko hoeft. (...) Uit dit boek wil je blijven koken. Ellen van Duijn verdient een grotere naamsbekendheid.' -NRC Handelsblad-

Voor meer informatie: Uitgeverij Nieuw Amsterdam 
 

recepten

recepten

Tuinbonensalade met courgette, basilicumolie & ricotta
Bloemkool-wellington met kaasfonduesaus

Sluit venster [X]Made by Ellen