-->

Maison Mari

...

In Maison Mari biedt Mari Maris 54 zorgvuldig samengestelde menu's voor ieder weekend van het jaar, van januari tot en met de feestelijke decembermaand. Grote en kleine gerechten én smakelijke verhalen!

Of je nu kookt voor vier of voor tien personen; in ieder menu zijn de smaken, structuren en porties zorgvuldig op elkaar afgestemd tot een harmonieus en uitgebalanceerd diner. En geen zorgen, met de menu's van Mari heb je na het hoofdgerecht nog voldoende ruimte voor een heerlijk nagerecht.
Daarnaast zijn de menu's aangevuld met wijntips én handige mise-en-place-lijstjes om de chaotische thuiskok houvast te geven. Tussen de recepten door geeft Mari alle benodigde informatie over de ingrediënten en vertelt ze het aangrijpende verhaal over Le Jardin des Etoiles, haar Franse restaurant aan huis.

Mari Maris vindt mensen uitnodigen voor een uitgebreid diner het fijnste dat er is en het enthousiasme waarmee ze vertelt over haar belevenissen en plattelandsperikelen werkt aanstekelijk. Mari weet alles over groente; dat liet ze al zien met de Groentebijbel, Saladebijbel en met het uitgebreide vegetarische naslagwerk Mari plukt de dag.

Voor meer informatie: Uitgeverijcarrera.nl

Sluit venster [X]Maison Mari