-->

Wil je ook groene vingers?

...

Plantastic! Groene vingers kun je kweken van Mandy Bollegraf, is het plantenboek voor iedereen die zelfs een cactus niet in leven kan houden óf gewoon meer groen in huis wil halen.

Planten hebben een positief effect op je geluksgevoel en gezondheid. Maar dan moet je ze wel in leven houden. Gaan zelfs cactussen bij jou dood, en baal je van een gebrek aan groene vingers? Geen zorgen: die kun je kweken.

Mandy Bollegraf legt in vijf stappen uit hoe je je eigen plantenparadijs creëert: na een stoomcursus algemene verzorging lees je wat de must-haves zijn voor je plantentoolkit, hoe je het tuincentrum tackelt, hoe je stekken aanpakt en wat je in geval van nood kunt doen om je zieke plant te redden.

Plantastic zit bomvol praktische tips en foto’s. Je leest van twintig populaire planten alle ins en outs, krijgt stylingadvies en nog veel meer. Kortom: een complete kamerplantengids met een gezonde dosis groen geluk!

Win een plantenconsult bij je thuis!
Als je Plantastic voor 31 december 2019 koopt maak je kans op een plantenconsult aan huis door auteur Mandy Bollegraf. Lees hier de voorwaarden.

Mandy heeft altijd al een voorliefde voor groen gehad. Haar huis is inmiddels uitgegroeid tot een ware urban jungle. Je kunt Mandy volgen op Instagram (@mandybollegraf) en haar blog (picnicsinjune.com). Mandy runt samen met haar moeder theetuin De Oale Zessprong in Enschede.

Voor meer informatie: Blossom Books

Sluit venster [X]Wil je ook groene vingers?