-->

't Verrukkelijke Kinderbakboek

...

Heel Holland Bakt-winnaar Rutger van den Broek en kinderboekenschrijver Mark Haayema maakten samen 't Verrukkelijke Kinderbakboek. Een boek vol heerlijke recepten, smakelijke verhalen en grappige gedichten. De recepten en de ingrediënten volgen de vier seizoenen.
De illustraties in het boek zijn van Emanuel Wiemans.

De familie Bakker is het liefst de hele dag in de weer met bloem, eieren, boter en suiker. Het hele jaar door maken ze de lekkerste baksels: cheesecakejes met aardbeien in de lente, strandkoekjes in de zomer, rozijnenbollen in de herfst, en ís winters natuurlijk kruidnoten en kerstkransjes. En wat te denken van de honnepon, een ratjetoe of verwentelteefjes?

't Verrukkelijke Kinderbakboek is het leukste bakboek voor kinderen vanaf zes jaar! Met achtentwintig recepten en handige tips voor beginnende bakkers: daar ben je wel even zoet mee.

Voor meer informatie: Uitgeverij Rubinstein

Rutger van den Broek won op overtuigende wijze de eerste editie van het populaire televisieprogramma 'Heel Holland Bakt'. Als kind klom hij al op het aanrecht als zijn moeder aan het bakken was. Wanneer hij niet als recoveryverpleegkundige in het ziekenhuis werkt staat Rutger het liefst te bakken.

Sluit venster [X]'t Verrukkelijke Kinderbakboek