-->

Moors, the best of both worlds

...

In zijn nieuwste kookboek laat Ben Tish je kennis maken met de moderne Mediterraan-Arabische keuken. Moors staat vol mediterrane gerechten met Arabische en Moorse invloeden: geurig, spicy en zingy, grote smaken en tegelijkertijd eenvoudig te maken.

Het beste van twee werelden, dat ontdek je in Moors van Ben Tish. Van ontbijt tot dessert, van simpel en fris tot slow en BBQ. En vergeet de cocktails niet! Of je nu de flamenco-eieren met pancetta, geroosterde bloemkool met harissa of kip met abrikozen en sumac maakt.

Ben Tish is chef en culinary director bij The Stafford Londen. Hij is een graag geziene gast bij MasterChef en Saturday Kitchen.

Voor meer informatie: Kosmos Uitgevers

recepten

recepten

Gebakken vruchtenbrood
Crudo van rode garnalen
Bloemkool uit de oven
Andalusische varkensribben

Sluit venster [X]Moors, the best of both worlds